Непом1тно

Анатолий Ляпатинский
непомітно пролетіло
у турботах все життя,
тільки серце не забуло
про колишні відчуття.
Про кохання та турботу
кожний день та кожний час,
від суботи до суботи
йшов на працю кожний раз.
А коли на себе глянув -
зовсім біла голова,
тільки дзеркало не винне,
що зима в моїх словах.
Так все швидко пролетіло -
тільки я немов не жив,
і мені ще закортіло
ще раз стати молодим.