Докосване

Росен Русев
Докосване
Автор:  Росен  Русев 
               
Докосваш душата ми
нежно и чувствено.
Би трябвало
да съм радостен,
а защо
не е точно така?
Влизаш в сърцето ми.
нежно по струните
на любовта ми
прокарваш ръце.
Докосваш душата ми,
приемаш ме в теб
и се учим как да обичаме
в този приказен ден...
Учим се
пак на любов...
с две ръце...
и сърце...
да обичаме
искрено...
Само сън е...
да обичаш наяве
се искат
очи в очите безмълвно
едни на други
да си говорят.