Вийна та горщик

Виталий Костылёв
Лінія розмежування все гуркоче,
Спокою нема ні в день, ні в ночі,
Мамо на вогні зварила борщик,
Горщик поставила, протерла очі.

Аж, ось розрив, упав куток у хаті,
Набой летить та горщика розбив,
Сльози течуть, то з остраху,то з жалю,
Тепер й голодними всіх залишив.

Так виживають на Донбасі люди,
Кому нема за що, до когось утекти,
Ніхто не чує того болю, плачу,
Розбитий горщик теж мовчить.

               08.09.2018 р.
              Запоріжжя