ранок щастя

Гелена Смилянская
Лиє сонце примарного тепла соки крізь фіранку,
вітаючи мій новий день,
чайник включився для мене, щоб тепла в кімнаті стало трохи більше.
Він додав меду в мою чашку, щоб відчути смак, літом подарованого,  солоду на моїх губах після дотику до його . Колючий , ранковий мій, я жмурюся!
Наш цілунок  прокинувся  з чашкою чаю для мене.
Доброго настрою, наш спільний ранку.
Ніжність обіймами/венами наповнює життя тим єдиним, що здатне дати нам для щастя, любий/кохана!

24"10"2018