Укр. Якби хто знав

Анатолий Ляпатинский
Якби хто знав, як хочеться мені
зануритися в молодість свою,
відчути ще раз радощі земні
та непохитну відданість твою.
Люблю життя та примхи у природи,
люблю простори нашої землі,
люблю тебе, земне дитя природи
та відчуття які дала мені.
Якби хто знав, як хочеться відчути
себе таким щасливим юнаком,
коли я був колись в шестидесятих
та зігрівав тебе своїм теплом.
Як хочеться й твоє тепло відчути,
твої слова і серця твого стук,
та що б тебе ніколи не забути,
та жар твоїх, тремтячих ніжних рук.