Осiннiй Лiс Осiннi трави

Катерина Жебровська
Осінній Ліс… Осінні трави…
Казки Осіннього тепла…
Осінні витончені барви…
Проміння дивовижна гра…

Осінній Ліс… Осіння тиша…
Краплин осінніх оксамит…
Примерзлих ранків пізня ніжність…
У Осінь вбраний білий світ…

Осінній Ліс… Пора блукання
Між поцілунками дощів…
Осінніх ритмів колисання
У снах миттєвостей-віків…

Осінній Ліс… Осінній вітер…
Осіння зваба забуття…
Обійми Осені відкриті…
Любов крізь Осінь тче життя…

22.10.2018