Перейти за Дунай

Алексей Сергиенко 2
То невдала є втеча для раптових змагань.
Маю сили i намір знайти небокрай.
То не я, то не ти, то не чути саміх,
Чуєш, слухай мене! Перейти за Дунай.

День ще змінює ніч, але кінчився час,
То мале стале сяйво, для душі є спас,
Що присуджене нам, то нас не мине.
Що нiхто до купи не складе, не збагне.

Подписывайтесь на мой Инстаграм, друзья. Стихи и Песни (@asergienko.poetry)