Укр. Звернення

Анатолий Ляпатинский
О, Боже милостивий, змилуйся над нами
та захирсти нас всіх від іродыв -політиканів,
від податкової, субсидії та від медичної
                програми,               
які ведуть нас в невідоме, до самої ями.
Молю Тебе, мій милостивий Боже,
народ наш збережи, від нелюдів негожих,
від тимчасових кланів та кагорти,
та не дай нашому народу, в цих умовах вмерти.
Прошу тебе, мій милостивий Боже,
нехай народ в країні переможе,
та забери від нас цих супостатів,
магнатів, перевертнів, бюрократів.