Горчи

Росен Русев
 ГОРЧИ
Автор:  Росен  Русев               
               
Ще се моля тази нощ
да бъде без сънища.
Ще се моля
този път в съня ми
да не идваш при мен.
Да не се будя 
с изстинали длани
и изтръпнали мисли
по теб.
Тогава ще нарисувам
момиче с красиви очи,
в ъглите с кристалчета
сол от сълзи,
и блясък на мляко с какао.
В съня си...
Горчи...
Сънят ми без теб...