Героям слава!

Олександр Мачула
        Воїнам 36-ї ОБМП, що повернулися
        зі східного фронту, присвячується

Парад сьогодні воїнів зі Сходу,
що Неньку боронили і життя.
Усіх себе віддавших за свободу
народу рідного, нащадків майбуття.

Але цьому спротивилась природа –
із ранку дощ періщить як з відра.
Чи заодно з баригами й погода
і безнадії вже прийшла пора?!

Та все ж наперекір цим катаклізмам
(не найскладніший в їх житті урок)
вони готові захистить Вітчизну
і Миколаєвом чеканять шпарко крок.

Ще не умре знекровлена держава,
за ними підуть роти і полки.
Тож хай лунає – „Україні слава!“
Героям нашим слава на віки!

24.10.2018