Позбуться мотивуючих книжок

Алена Скиба
Бажаю  я  всім   серцем   Гульбану,
Позбутись   мотивуючих   книжок,
Щоб  завжди вистачало    талану,
Іти попереду, 
І   досягать    зірок,
Здоров’я,
В  домі   затишку   
Й  добра,
І   донечку   бажаю   від  душі,
Нових  вершин,
Без болю   досягай,
Хай  мрії  всі збуваються    твої!
25.10.2018
__________________________________
Гульбану  Бібічевій