можливо

Вера Деревьянко
Можливо я зійшла з ума
Знайшла таких як і сама
Пишем рифму насолоду маєм
 де треба нить ми не страждаєм
Друг другу вижити допомогаєм
Вірші напишем почитаєм
Похвалимо не лаєм
 І душі щастям наповняєм