Пишу про те...

Анатолий Ляпатинский
Пишу про те, що чую й бачу
про ті здобутки та невдачі,
про перемоги та поразки
та про людське життя мов казку.
Про ту людську несправедливість,
за що колись ми поплатились,
пишу про те як ми кохались,
і як козання розірвалось.
Я розповім про все спочатку
про таємнцю та загадку,
про соціальну та моральну
про все життя мов театральне.
Все напишу в своїй сторінці
та прсвячу коханній жінці,
яку ще й досі пам"ятаю
її очей не забуваю.