Укр. Вс1м р1дним та близьким

Анатолий Ляпатинский
Всім рідним та близьким, кого зараз
                не бачу,
і ненародженим і діточкам своїм,
пишу цього листа і лише щастя зичу
для тих, кого понад усе любив.
Не забувайте тих, кого в живих немає,
хто вас любив, не досипав ночей,
хто дідусів, бабусь ще пам"ятає,
не закривайте очі від людей.
Пройши роки. у нас своя дорога,
хтось відвернувся від святих могил,
та прийде час і виникне тривога,
дляя тих, хто щось для близьких не зробив.
Мені не соромно за прожиті роки,
коли ходив я на святі місця,
коли всі ці роки, ходив я на гробки
та доглядав могили без кінця.