Трол -3

Хохол Хохотович
Затролити бідолагу -
Це у практиці тролів,
В інтернет зайти ватагою -
Й надавати піздюлів.

Практикують деривацію -
І акаунтів по тищі.
Передчасну якуляцію,
Як попадеться бабище.

Разом змінюють паролі -
І по декілька підходів
Ув одній і тій же ролі,
Закривають всі проходи.

Туди підеш - мікі маус,
Сюди зайдеш - том і джері,
В голові здіймають хаос,
Закриваючи всі двері.

Та як тільки - із ватаги
Хтось загубиться у сіті,
Неземних борців відвага -
Зникне ще в палеоліті.

Наодинці із собою -
Заведе він полілога,
Задзюрчить пивко рікою -
Зливши хлопа на підлогу.