Однi в безоднi.. ЧИ НА ДНI?

Зозуля Юрий Павлович
Якщо безодня ще й без дня, й по ріг поріг, бо: ні дня, ні каїнам, ні юдам, не рідня...

~
в безодні світу
весь час ще диха:
й бракує лиха,
й достатньо квіту...

в нім юні мрії
й любові в дії:
й усе в надії;
й при вірі всії...

бо глибше, може,
саме лиш Боже;
а дертись вище,
де вітер свище...

безодня й тІла...
душа ж — плай... неба?
чи є — потреба??
чия — злетіла???
~

Хто мені рідні-вірні по Неньці Брати й Сестри, — Слава Богу та Україні; щирі й успішні ж Будьмо!!!