Укр. Сьогодн1

Анатолий Ляпатинский
У мене сьогодні. день такий щасливий-
одягнув я вперше свій білий халат,
куди не поглянеш, дівчата вродливі,
а хлопці мов лебеді, з ними стоять.
Незвично, незручно стояти в халаті,
якого ніколи в житті не носив,
були безтурботні, веселі хлоп"ята,
а зараз студент, що до вузу вступив.
Роки пролетіли, дорослими стали,
забули про іспити, вузи, дівчат,
щасливіших днів ми до цього не мали,
і став хтось професор, доцент, кандидат