My candle is burning inside

Екатерина Передереева
My candle is burning inside
desires aren't hungry at last.
I 'm grateful for each, every day,
I wake , open my eyes.

My enemies laugh at my smile
I'm childish,naughty and bad,
sometimes may be rough and rude
it's fine, I am made of flesh.

I don't search for love
it's enough!
My heart was betrayed many times.
so simple - an open book.
seem tiny , but feel  old.