Стихи на узбекским

Хуршид Самиев
 Юрагимни сурокларида,
Сен яшайсан,хамон дилбарим.
Иккимиз ишк кийнокларида,
Утиб кетди умримиз ярим.
Кузлар утди,утди киш,бахор,
Кургим келар,кура олмайман.
Мусофирлик курсин,бекарор,
Мен ёнинга бора олмайман.
Хазонлардай колдим саргайиб,
Сен у ёкда,саргайиб сулдинг.
Бутун дунё колди ее корайиб,
Бемор булдим,Сен бемор булдинг.
 
Бу дунёдан бир куни туйиб,
Кетиб колсам хафа булмагин.
Кизлар учун яшагин жоним,
Факатгина Бир Сен улмагин.