Самотнiсть - подарунок

Татьяна Белая Роза
Самотність — це не відчай,
             а тиша, глибина,
В ній відповіді різні,
             чом й досі я одна...
Але ж я не самотня,
             завжди з тобою я —
У спогадах і мріях,
             наявно та й у снах.
Самотність — друг найліпший,
             він очі відкрива,
І бачиш ближче душі,
             а не лише слова.
Навколо мене спокiй,
             так близько вже зима,
Та досі шлях широкий,
             на серці Ти, журба...