Небо кличе птаха в вир...

Ирина Боговина
         ***
Небо кличе птаха в вир,
День похмурий, вечір,
Золотий кружляє лист,
Падає на плечі...

Ліс принишк, не гомонить,
Шурхіт під ногами,
Поле в чорній свиті спить,
Хмари над ярами...

        ***