Vivat, language code, vivat!

Светлана Самедова
                В
                Настоящем
                Я
                Живу
                По
                Настоящему
                Но...
                С
                Латентным
                Послевкусьем
                Прошлого
                Отворяю
                Душу
                Всякому
                Стучащему
                Но...
                Language
                Code
                На
                Лицемерное
                И
                Пошлое...
                .........
                Виват,речевой код,виват!