Снег совал...

Алёку
Снег совал
суету.
Сеял смуту
сомнений.
Солнце спрятал.
Сбегу.
Совой стану.
Смятенья.
Слёзы скуку сулят.
Снежных смайликов
суша.
Снегопада стена
сказкой.
Схватка со
скунсом.

27 октября 2018г.