Твоя поетеса

Алина Мозжерина
Твоя тендітна поетеса
Рятує душу від тривоги,
Переживань, сумнівів, стресу.
Освітлює життя дорогу.

І, ніби контури душі,
Заслаблої від вічних зим,
Вкладає у свої вірші-
З контекстом щирим і простим.

Рояться літери, мов бджоли
Над кронами дерев квітучих.
Словами падають додолу
У вигляді віршів рішучих.

То дзеркало її нутра,
Відбиток поглядів душі.
Там межі смутку і добра.
Всепоглинаючі вірші...

Твоя чуттєва поетеса
Зашиє лірикою рани.
Як називав? "Моя принцеса"?
Вживуся в образ бездоганно.