збережу я почуття

Вера Деревьянко
Якщо любов мене покине
Без неї щастячко загине
Без щастя  буду я пустишка
Без щастя буде мені кришка
Збережу я почуття щоб продовжити життя
 хорошим чистим і красивим
до волосся моїх сивих