Украинский Гарик 601

Владислав Красса
Український Ґарик 601


За мотивами І. Губермана

Нехай збирають на симпозіум
Тих, хто знаннями хизувався.
А в мене вистачає розуму,
Щоб я їм не користувався.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".