Тво хлюпоче п здн каяття

Людмила Дубищева
Твоє хлюпоче пізднє каяття,
Я не повернусь більше, не чекай даремно,
Перед очима як пробігло все життя,
Ти цього так давно бажав напевно.

Ти не знайшов мене і не помітив з часом,
Постерлись почуття в душі мені,
А я бажала все тобі віддати даром,
Але для тебе були не цікаві і малі.

Для тебе не цікаво було поряд,
Зі мной сидіти, розмовлять, блукать,
І вже ти не побачиш мій яскравий погляд,
Бо більше я не буду на тебе чекать.