О, Господи, пошли йому добра

Людмила Дубищева
О, Господи, пошли йому добра,
Щоб в день його народження, все краще
До нього кожная душа була щедра,
І щоби коло той фортуни не дивилося ледащо.

О, Господи, пошли йому добра,
Найкращих друзів, добру жінку-паву,
Щоб не ходила по хатині час сумна,
Зроби її так лагідну, цікаву.

О, Господи, пошли йому добра,
Життя веселу посмішку, веселку,
Заповни вщерть життя його добра,
Перетвори в живую долю змерзлу.

О, Господи, пошли йому добра,
Пробач йому гріхи, що він зробив вчора.