Невидимый зверь

Амма Хэстер
Where I walked, only sand is visible.
And around silence - death only a little voice.
And the invisible beast in the crypt walks all night,
I buried my son there, I buried my daughter there.

The black world, like a grave, contained love -
Stirred up the brain, frozen blood heed.
And a humble heart has befallen all
Spoken: Quiet ... Everything is not yours now.

This world is so dangerous - highway, parbile
Man, like a crowd ... Man, no.
And the other is not aware - the world steers ass
He now grew bolder and erected a church.

----------------
Там ,откуда я шел виден только песок
А вокруг тишина - смерти лишь голосок.
И невидимый зверь в склепе ходит всю ночь ,
Хоронила там сына ,хоронила там дочь .

Черный мир , как могила , вмещала любовь -
Будоражила мозг ,застывала внем кровь.
И смиренное сердце постигшее все  -
Говорило : Потише ...Всё теперь не твоё.

Этот мир так опасен -шоссе ,партбилет
Человек ,как толпа ...Человека уж нет .
А другим невдомек - рулит миром осел
Он теперь посмелел и воздвигнул костел.