Я хочу х подарувать тоб

Людмила Дубищева
Я хочу їх подарувать тобі,
Те листя, що сплела з любов*ю,
Я не проводжу час в журбі,
А зараз хочу бути лиш з тобою.

Народжує в мені слова всі ті,
Ти подивись у очі, чуєш серце б*ється?
Ти кращій, кращій всіх на світі,
Моя душа на поклик твій озветься.

Щоб ти зігрітим зараз був,
Моїми почуттями, подихом кохання,
Щоб ти мене, мене завжди відчув,
Заради цього згодна витримати це чекання.

Я хочу їх подарувать тобі,
Те листя, що сплела з любов*ю,
Ті квіти-листя восени,
Вони ще пахнуть молодой весною.