Вт каю в д ус х, щоб в самот

Людмила Дубищева
Втікаю від усіх, щоб в самоті,
Побути поряд з тишою немов з подругой,
Мені щастить щоденно по житті,
Бо я ще і знакома з тишой-музой.

Вони навчають як складать вірші,
Вони навчають як творити диво,
Вони навчають як, куди піти,
І що казати, щоб було правдиво.

Втікаю щоб від всіх у самоті,
Навчитися добро творити по житті.