732. Щоб жили сини

Нина Шохова
        Запорізьскую землю,що вільна,
        Нам,козацькую славу зростив.
        Тому,прапор козацької слави,
        Незалежний Токмак,захистив.

        Рідне місто,нам найкраще,
        Токмаку,жилось щоб краще!
        Ти,степів ясна перлина,
        А народ,душа єдина.

        Мріють всі,щоб мав завжди,
        Статку,хліба,та води!
        Щоб заводи працювали.
        Там,до хліба,заробляли.

        Школи учнів щоб навчали,
        Та на працю гартували!
        Ми,козацького всі роду,
        Маєм лиш до миру згоду.

        Чисте небо,без війни,
        Щоб жили наші сини!
        Славим гарний урожай,
        Та шануєм рідний край!