А на матчыным падворку

Марина Шадуя Корсак
А на матчыным падворку
Водар яблык, ды адчаю,
Бо ніхто нас год каторы
Тут у госці нее чакае.

Шэпчуць матчынай гаворкай
Дуб вялізны, ды бярозы.
І губляюць ноччу зоры
Ні то росы, ні то слёзы.

28 10 2018
М Шадуя