Засяяла

Вера Бондаренко-Михайлова
О, Місяцю  яснесенький,
осяй мені стежиночку.
Лечу хутчіш до  милого  -
чуйного, незрадливого.
....................
Полонянка я, так вже сталося,
Бо зловилася – не пручалася.
Задивилася в душу глибоко
Загорівшись, у  серці вигріла
Ту любов  твою не заблукану.
Вибиваю такт закаблуками,
Бо не викричать і не виспівать
Пісню пізнюю, серцем виткану.

З позолотою тих зізнань твоїх
Я розквітла вся  - та й засяяла.