Кохай...

Марина Белобров
Зачарована поглядом твоїм
В очі я дивлюсь, як у небо,
Тебе називаю, я Янголом своїм,
Тебе мені Бог послав з неба...
Посмішка твоя, як сонце на зорі,
Мов теплом душу зігріває
І твої лодоні тримають мої
І кохає серце відчуваю...

ПРИСПІВ:

Кохай, кохай, не зупиняйся,
Мені потрібна ця любов у житті,
Кохай, кохай і теж влюбляйся,
Щоб щасливими були ми на землі...

Твоя постать дивовижно так чарує,
Моє серце лине знову, там де ти,
Ніжність у душі до тебе так вирує,
Через погляд в очі мої загляни...
Там почуєш як лунає спів любові
І побачиш, як омріяна душа,
Неслухняно до тебе тянуться лодоні
І тремтять сором`язливо вуста...