Якщо листя пригнiчено...

Стах Розсоха
Якщо листя пригнічено
Припадає до ніг
Термін дії закінчено
Снів твоїх і моїх

У яких кава з пінкою,
І хмільний теплий грог
Де за книжки сторінкою
Падолисту пролог

Де любов - в небо піснею
Наче зграя птахів
Все задумане здійснене
Пам’ять склала в архів

Тільки фото засвічено
У крові поле битв
Тільки термін закінчено
Дій осінніх молитв