Не згадуй

Бусинка 4
Присвячую
(П.Э.В.)

Не згадуй лихом ти мене,
В годину тяжку і сумну.
Пробач мені усе, що зможеш
В останню мить мою святу.
Нехай в минуле кануть дні ці,
За ними все моє життя,
Лиш тільки знати,
Вірить свято,
Що ти живеш,
Любов моя!

30.10.2018.
Businka