МоE серце то ойкне, то тьохне

Руслан Церковный
Моє серце то ойкне, то тьохне,
Чи то сон, чи сліпуча краса!
Під промінням так лагідно сохне,
Твоя стигла, білява коса.

Не співає так лагідно птаха,
Як співає кохання в мені.
Ти зійшла, ніби фенікс із праху,
У погаслім моєму вогні.

У саду вже попадали квіти,
І замерзла прозора роса,
Та мій зір все одно буде гріти,
Твоя стигла, білява коса.

______________________
© R. Tserkovnyy, 2018