Я в Лiсi Я знову в Лiсi

Катерина Жебровська
Я в Лісі… Я знову в Лісі…
Я з Лісом веду розмову…
Слова шарудять у листі,
Знімають журбу і втому…

Я в Лісі… Вбираю силу
Повітря, роси, коріння…
Дарую Любов-довіру…
Торкаюся серцем Дива…

Я в Лісі… В обіймах Лісу
Зникаю… Крізь насолоду
Співаю осанну щиру…
Вітаю вітри-дороги…

Я в Лісі, в зеленій казці,
У лоні Краси й Любові…
Єство відчуває радість…
Ми з Лісом – одної крові…

14.10.2018