Час вiд часу берусь кричати

Катерина Жебровська
Час від часу берусь кричати…
Хай би світом ішла луна…
Марно болем життя проймати
Й сподіватись на співчуття…

Час від часу ковтаю сльози
Від безсилля і гіркоти…
Загортаю думки тривожні
В щем оглухлої німоти…

Час від часу тремчу від страху…
В скронях кригне холодна кров…
Затискаю у грудях птаху…
Не шукаю в собі Любов…

26.10.2018