життевi причуди

Вера Деревьянко
Які причуди відбуваються

Чудові ЛЮДИ зустрічаються

Вони лікують
мою Душу

Бо від проблем страждати мушу

Я дякую життя за те
 що в мене Серце золоте

 що в мене є
тепо в Душі

І кругом ЛЮДИ у моїй Глуші

Людей ціню люблю жалію

Та помогти і захистить від бід не вмію

Бо рішення Життя не поміняє

І все ми проживем що в Долі своїй маєм

Я дякую життя за те
 що в грудях Серце золоте
 що Душу щиру в собі маю
 інколи радію інколи страждаю...