Захищали Украiну вiд свого народу

Надежда Антонова-Маковик
Захищали Україну вiд свого народу:
Вiдрiзали свiтло, закривали воду!
Бiсовi ви дiти, що ж ви наробили?
Нащо у Одесi люд чесний спалили?

I нащо в Донбасi дiтей повбивали?
Що Донбас - Вкраїна, хiба ж ви не знали?
I якщо iз Руссю бiй святий ведете,
То чому ви Руссю Київ свiй зовете?

Iз собою дурнi довго воювали...
Чи ви розум зовсiм свiй попропивали!?
Дiти ж мої дiти, дiти України,
Сльозами не змиєте гiркої провини!

I яка ж вас мати вбiса народила?!
Як би знать, хто виросте, аборт би зробила!
Зупинiться виродки, досить вже вбивати!
Схаменiться, дурнi, це ж вашая мати!!!