Червоне серце. укр

Globa
 Довіри часи – минули,
Кажуть -  вірте лише собі!»
А ми тобі віримо, Юлю!
Віримо лише тобі!

Брудна  - політика справа!
З усюдів усіх кричать!
Багна шматки з ліва і з права
В сукню білу твою летять!

-- RF –
Юля, Юля, хай серце червоне
В крижаний , білий кинуте сніг
Не замерзне, не вмре, не схолоне
Ворогів переможе усіх!

На шляху твоїм – ями й капкани,
Хочуть “лютого звіра” спіймати,
А цей звір – лише жінка   і мама,
І можливо країні всій – Мати!

У тендітні бери свої руки
Віжки хворої тяжко країни,
Що скінчаться колись наші муки –
Ти надії наш промінь єдиний,

-- RF –
Юля, Юля, хай серце червоне
В крижаний , білий кинуте сніг
Не замерзне, не вмре, не схолоне
Ворогів переможе усіх!