Знову н ч гуля за в кном

Людмила Кравченко 4
Знову  ніч   гуляє  за   вікном,
Заблукала  у  зірках   яскравих.
Місяць  ясний  сипить  серебром,
І дивитись  так  на  це  цікаво.

Прислухаюсь я до  шороху вітрів,
І неначе  жду  від  них  поради.
А мені усміхаються зорі уві тьмі,
І від них я точно не чекаю зради.

І як  дивно, що  чекаємо  чудес,
Скрізь холодні  і  осінні  ночі.
І загадуєм бажання, коли падає з небес,
Зірочка,  що  щастя  напророчить.

І холодна ніч  та  тепло  на  душі,
І  так  хочеться   бути  відвертим.
Лиш  шумлять  осінні, томні  тополі,
Відганяють тугу, що лежить на сердці!!!