When You re Gone by Cranberrie s

Михаил Денисов Вологда
Do-be-da, do-be-da
Do-be-da, do-be-da
Do-be-da, do-be-da
Do-be-da, do-be-da

Do-be-da, do-be-da
Do-be-da, do-be-da
Do-be-da, do-be-da
Do-be-da, do-be-da

Hold onto love
That is what I do
Now that I've found you
And from above
Everything's stinking
They're not around you

And in the night
I could be helpless
I could be lonely
Sleeping without you

And in the day
Everything's complex
There's nothing simple
When I'm not around you

But I miss you when you're gone
That is what I do
Hey, baby
And it's going to carry on
That is what I knew
Hey, baby

Do-be-da, do-be-da
Do-be-da, do-be-da

Hold onto my hands
I feel I'm sinking
Sinking without you
And to my mind
Everything's stinking
Stinking without you

And in the night
I could be helpless
I could be lonely
Sleeping without you

And in the day
Everything's complex
There's nothing simple
When I'm not around you

But I miss you when you're gone
That is what I do
Hey, baby
And it's going to carry on
That is what I knew
Hey, baby

Do-be-da, do-be-da
Do-be-da, do-be-da

Hey, baby

Do-be-da, do-be-da
Do-be-da, do-be-da

Hey, baby


Упорствовать в любви своей
С трудом обретённой, думаю надо...
Ведь я словно в яме сижу зловонной
Я не живу, когда нет тебя рядом...

И ночью мне дико тревожно
Мне так одиноко когда без тебя я

И ясным днём всё очень сложно
Всё невпопад, забываю... теряю...

В тоске изнывать, когда тебя нет
Вот всё что осталось, эй, милый!
Как срок отбывать, всюду запреты
И сладость не в радость, а дом как могила...

Хватай мои руки, ведь я же тону!
Иду ко дну, когда без тебя я
Одна я сама себя не вытяну...
Спаси меня милый, я умоляю!

И ночью(...)

И ясным(...)

В тоске(...)

И вечная память
Славной дочери
Сев.Ирландии
Долорес O'Риордан...