Дайдзё бу..

Лариса Голубева-Тамерлан
                Гозаимащита
                Гомен насай
                Мо:сивакэ аримасэн
               
                Томодати коросу
                Рейкон тенси
                Ёкатта!

                Тётто..
                Сэкаи
                О токо Сан !

                Буси Ла Ри Сан.. ))



                Айшитэру...)))


                Го - Кё    Р Ё- КУ... !!   ))))