Так хочу вiдчути блискавку

Сергий Труш
ТАК ХОЧУ ... ВІДЧУТИ БЛИСКАВКУ  (Сергій ТРУШ) 28Х18 текст на фото...

(перша "БЛИСКАВКА" українською мовою (нарешті) на вірш Ніни Ткачук (з м.Костопіль) "ТАК ХОЧУ". нижче подаю текст оригіналу та посилання на друк у ФБ)



Nina Tkachuk

24 жовтня о 21:32

ТАК ХОЧУ….

Так хочу повернутись в тепле літо
Де юності моєї вже пора пройшла
Туди, де колоситься стигле жито
У час, коли матусенька була жива

Так хочу запитати у старого клена
Чому назад не повернути жодну мить
Чому під вечір та журба така шалена
І серденько моє на самоті болить

Ще досі моя мама увижається в вікні
Як відгортає накрохмалені фіранки
Жартуючи, вигукує слова смішні:
- Ти знову, донечко, гулятимеш до ранку?

Зустріти б зараз її погляд світлий
Тепло побачити у маминих очах
На мить почути голос неньки рідний
Відчути ніжні руки на своїх плечах

Та заросла стежина полином додому
У батьківськім вікні ночами світло не горить...
Нема кому благословляти вже в дорогу
Тільки у сни мої тепер матусенька спішить...

@ Ніна Ткачук #