02, 11, 2018

Светлая Две Тысячи 10
Ізноў на беразе сяджу... Чакаю ворагаў чаргу ў небыццё па лёсу гідкаму знянацку зніклых... Няма ажыятажу ў воднай плыні... Мо хто і заглыне спакусу па- цвярозаму... Не я... Ці можа задаволіць прага помсты смерць істоты... То планктон, хамса... На волі жвавенькі такі сабе даволі, тлусценькі шчупак... Прусак...