Рефлексия 02, 11, 2018

Светлая Две Тысячи 10
Рэфлексія
--------------------
Абураюся пра сябе...
Не парушаць ідылію ў Бастыліі - то зараз трэнд. Ці беларускі мо на продаж брэнд;... Губляюся ў глуздах сёння я.
Дарэчы, як і ўчора...Проста жах...
Не радуюць баталіі на беларускіх вонкавых і ўнутраных франтах... Зноў Мюнхен і яго паразы... Усе адразу ... Дамовілісь чарговы раз без нас...
І што ў адказ...