03, 11, 2018

Светлая Две Тысячи 10
Анатомія? Не. Палітычная фізіялогія!
----------------------------
Заплюшчыў вочы беларус... Навесіць ён на вейкі мусіў груз...
Патрыятызм на тле галечы здуўся. Знясіліліся рукі , ногі ... Скурвіўся?
Пачнецца новая эпоха. Адкрыем мы, нарэшце, вока. Спачатку мо адно, а потым два, ачысціцца ад бруду галава... Успомніць тады сваё прАва шыя... Бо галава- то месца для сардэчнай мрыі.
Ёсць , праўда, яшчэ страўнік ... гм...
Яму і быць таўкачыкам у слушнай справе! ;